Cum va fi vremea până pe 25 martie. Anunțul făcut, astăzi, de meteorologi

Meteorologii au anunțat, vineri, cum va fi vremea pentru o lună. Administrația Națională de Meterologie (ANM) a emis o estimare a evoluției temperaturilor și precipitațiilor în intervalul 26 februarie- 25 martie.

Săptămâna 26.02.2024 – 04.03.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile nord-estice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, dar și deficitar în cele nordice, centrale și estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 04.03.2024 – 11.03.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nordice, vestice și centrale. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali și în Munții Banatului.

Săptămâna 11.03.2024 – 18.03.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 18.03.2024 – 25.03.2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile vestice.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Un cunoscut medic din Botoşani, declarat colaborator al Securităţii. Va fi anchetat penal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *