Schimbare în ATOP Botoșani. Unul din membri va fi înlocuit din funcție

Componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani va fi modificată, potrivit unui proiect de hotărâre. Astfel, Ivolschi Narcis Constantin, șeful Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani va fi validat în ATOP în locul lui Harabulă Valeriu-Mihai. .

Solicitarea de modificare a venit din partea Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, iar validarea comisarului șef de poliție Ivolschi Narcis Constantin se va face în ședința de Consiliu Județean din luna februarie.

ATOP este constituită din şeful inspectoratului de poliţie judeţean, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, subprefect, șase consilieri desemnaţi de consiliul judeţean, trei reprezentanţi ai comunităţii, desemnaţi de preşedintele consiliului judeţean, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean, şeful serviciului teritorial al Poliţiei de Frontieră Române și șeful Poliției Locale din municipiul reședință de județ.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Medic de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani: Aș vrea să fac un apel către toată lumea. Sunt pacienți care ajung în stadiu foarte avansat…

One thought on “Schimbare în ATOP Botoșani. Unul din membri va fi înlocuit din funcție

  1. Nu cunosc pe nici unul din ei. Doar Prefectul ( l-am văzut intr-o poză în ziar) Nu am de unde să-i știu.
    Apoi: Ce anume fac cei care sânt în acest ATOP, CONCRET ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *