Parfumuri și bijuterii contrafăcute, confiscate de polițiștii botoșăneni de la o tânără. Cum s-a dat de gol!

O tânără s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă cu bunuri contrafăcute asupra sa. La data de 21 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au identificat aupra unei tinere, de 23 de ani, mai multe bunuri susceptibile a fi contrafăcute, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Astfel, în timp ce polițiștii se aflau în serviciul de patrulare au observat, pe trotuarul din apropierea unui local public, o tânără, care la vederea forțelor de ordine a avut un comportament suspect, motiv pentru care a fost interceptată de acestea. În urma verificărilor efectuate au fost identificate asupra tinerei mai multe bunuri constând în parfumuri și bijuterii, care purtau o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, existând suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Bunurile au fost confiscate, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, transmite IPJ Botoșani.

FOTO Medic de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani: Aș vrea să fac un apel către toată lumea. Sunt pacienți care ajung în stadiu foarte avansat…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *