Primul magazin Aurora din Botoșani se deschide săptămâna aceasta. Vezi unde se află!

Primul magazin Aurora din Botoșani se deschide săptămâna aceasta. Marea deschidere va avea loc vineri, 23 februarie, ora 08:00, magazinul fiind situat în municipiul Botoșani, pe strada Primăverii, nr. 12, în locul fostului magazin „Casnica”.

Reprezentanții lanțului de magazine promit că aici se vor găsi produse de sezon, jucării sau cadouri, alimente, articole de îngrijire personală, de menaj și detergenti, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, toate la prețuri foarte avantajoase, începând de la doar un leu.

Ucrainenii au înfiinţat, în 2023, compania Aurora Romania SRL, care are ca obiectiv deschiderea, în 2024, a cel puţin 100 de magazine la nivel naţional.

Investitorul ucrainean era în căutarea altor două locaţii, una pe Calea Naţională, în zona Stadion- Mall, iar a doua în zona Bazarului.

Lanțul ucrainean de magazine Aurora Multimarket, care vinde produse de la 1 leu, a deschis primul magazin din România la Suceava, în luna octombrie 2023. Aurora Multimarket este lider pe piața ucraineană de retail pe segmentul magazinelor Dollar & Variety.

Aurora Multimarket reprezintă o rețea cu peste 1200 de magazine în Ucraina. În anul 2023, am decis să începem expansiunea pe alte piețe din Europa, prima fiind cea din România. Aurora Multimarket oferă o gamă largă de produse de consum, de la alimente la articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, jucării și electronice mici – toate la prețuri foarte avantajoase„, este prezentarea celor de la Aurora Market.

Aurora și-a început activitatea în 2011 cu o rețea de magazine într-un oraș din Ucraina. Acum, lanțul a ajuns la o rețea de peste 1.100 de unități în Ucraina. Biroul principal de asistență se află în orașul Poltava din Ucraina, unde lucrează peste 1.200 de angajați. Aurora are două centre mari de distribuție și are peste 7.000 de angajați în magazine.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *