S-a decis! Când se deschide primul magazin Aurora la Botoșani

Lanțul ucrainean de magazine Aurora Multimarket a anunțat când va deschide primul magazin din municipiul Botoșani. Acesta a făcut public că primul din cele trei magazine care vor fi deschise în acest an în municipiul Botoșani va fi inaugurat în luna februarie.

Magazinul este amplasat pe strada Primăverii, la intersecția cu Aleea Nucului, în locul fostului magazin „Casnica”. Deja acest spațiu a fost amenajat.

„Deschidem luna aceasta. Vom comunica pe pagina noastră data exactă a deschiderii”, susțin aceștia.

Ucrainenii au înfiinţat, în 2023, compania Aurora Romania SRL, care are ca obiectiv deschiderea, în 2024, a cel puţin 100 de magazine la nivel naţional.

Investitorul ucrainean era în căutarea altor două locaţii, una pe Calea Naţională, în zona Stadion- Mall, iar a doua în zona Bazarului.

Lanțul ucrainean de magazine Aurora Multimarket, care vinde produse de la 1 leu, a deschis primul magazin din România la Suceava, în luna octombrie 2023. Aurora Multimarket este lider pe piața ucraineană de retail pe segmentul magazinelor Dollar & Variety.

Aurora Multimarket reprezintă o rețea cu peste 1200 de magazine în Ucraina. În anul 2023, am decis să începem expansiunea pe alte piețe din Europa, prima fiind cea din România. Aurora Multimarket oferă o gamă largă de produse de consum, de la alimente la articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, jucării și electronice mici – toate la prețuri foarte avantajoase„, este prezentarea celor de la Aurora Market.

Aurora și-a început activitatea în 2011 cu o rețea de magazine într-un oraș din Ucraina. Acum, lanțul a ajuns la o rețea de peste 1.100 de unități în Ucraina. Biroul principal de asistență se află în orașul Poltava din Ucraina, unde lucrează peste 1.200 de angajați. Aurora are două centre mari de distribuție și are peste 7.000 de angajați în magazine.

O tânără de 26 de ani a deschis la Botoșani cel mai tare magazin cu cadouri

O tânără de 26 de ani a deschis la Botoșani cel mai tare magazin de cadouri. Bianca Andreea Catană a terminat Interna­tional Business Administration la Viena și a decis să investească în micul orășel natal. Aici a deschis, pe Pietonalul Unirii, magazinul de cadouri Five Graces. Așadar, dacă nu ați găsit încă darul perfect pentru cei dragi, la Five Graces cu siguranță veți avea de unde alege!

Bianca a lucrat cu un arhitect profesionist pentru decorarea magazinului, iar toate produsele expuse în incinta acestuia pot fi cumpărate. De la brăduți, la tablourile realizate de pictori locali, băuturi fine, dar mai ales delicioasa ciocolată.

„Botoșaniul este un oraș frumos, cu foarte multe de oferit și ar fi păcat să nu profităm de acest lucru și să nu punem toți umărul să îl dezvoltăm și să îl facem cât mai frumos posibil. Aici, la Five Graces, vrem să aducem câte ceva pentru fiecare. Avem table de șah, jocuri de table, diverse jocuri de societate, cănițe din ceramică lucrate manual, lumânări. Pentru bărbați avem unelte multifuncționale, set de îngrijire a bărbii, set de reparații pentru bicicletă. Avem băuturi ales, avem vodca tot de la noi din zonă, vișinată, afinată, câteva sticle de proseco, vin roșu. Acestea sunt ținute în frigider la temperatura la care trebuie pentru ca atunci când pleacă clientul din magazin să poată consuma băutura chiar când ajunge acasă. Avem cărți atent alese, câte ceva pentru fiecare, puzzle-uri din lemn. Vă așteptăm aici să le descoperiți pe toate”, ne-a spus Bianca Catană.

Pasiunea pentru ciocolată la rang de business

Bianca Andreea Catană a avut primele tentative de a face ciocolată încă din liceu. A făcut cursuri în acest sens în țări precum Belgia, Franța, Italia și Turcia. S-a perfecționat în permanență, iar din 2002 a scos pe piață conceptul Five Graces Chocolate House.

„Suntem din 2002 pe piață, dar este pentru prima dată când avem punctul nostru pentru a le oferi oamenilor experiența dulce. Ciocolata este pasiunea mea dintotdeauna aș putea spune, chiar dacă poate sună clișeic. Mereu am iubit ciocolata și întotdeauna m-au încurajat părinții, familia, să fac ceea ce îmi place, ceea ce iubesc și atunci încă din liceu am urmat diferite cursuri, câteva mai scurte, câteva mai lungi, dar cum prindeam o portiță preferam să plec 2-3 zile, o lună, două, trei și să fac cursuri”, spune, plină de entuziasm, Andreea.

Mai multe despre Five Graces pe Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=61554733262681&mibextid=AEUHqQ și Instagram: https://www.instagram.com/fivegracesandco/
Telefon: +40 752 125 555‬

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *