Spitalul Județean Botoșani colectează deșeuri medicale de la populație. Vezi care este procedura!

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani colectează deșeuri medicale de la populație. Anunțul a fost făcut, miercuri, într-o conferință de presă de reprezentanții unității spitalicești.

Astfel. cetățenii care au medicamente expirate, recipiente care au conținut antibiotice ori alte deșeuri medicale, se pot prezenta la spital, cu buletinul, pentru a le depune la depozitul de colectare a deșeurilor periculoase din spital.

”Deșeurile medicale, respectiv medicamente expirate, recipiente care au conținut antibiotice, recipiente de medicamente din care nu s-a utilizat tot conținutul, substanțe de soluții perfuzabile, care nu au fost contaminate cu produse biologice provenite de la populație, acestea pot fi primite la Spitalul judetean. Populația care are aceste medicamente expirate, le poate depune la sediul spitalului, la depozitul central de colectare a deșeurilor infecțioase. Practic, se prezintă cu medicamentele expirate și buletinul fără să plătească”, a declarat Ioan Asaftei, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Botoșani,

Program de primire este: de luni până vineri între orele 8.00 și 12.00, la locația din strada Marchian, în  spațiul central de depozitare a deșeurilor periculoase, intrarea pe poarta dinspre Biserica Vovidenia.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Medic de la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani: Aș vrea să fac un apel către toată lumea. Sunt pacienți care ajung în stadiu foarte avansat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *