Un tânăr de 25 de ani din Botoșani, pus în arest la domiciliu, a fost găsit la plimbare pe bulevard. Acum a ajuns în Centrul de Arestare

Un tânăr de 25 de ani din Botoșani, care a fost pus în arest la domiciliu, a fost găsit la plimbare pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. Gestul său l-a costat scump pentru că acum a ajuns în Centrul de Arestare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 20 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale- Compartimentul Urmăriri s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de evadare și au propus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu cea a arestului la domiciliu, în cazul tânărului de 25 de ani. Acesta ajunsese în arest la domiciliu din cauza mai multor furturi comise pe raza municipiului Botoșani.

„Astfel, deși se afla în arest la domiciliu, tânărul a fost depistat de polițiștii botoșăneni pe Bulevardul Mihai Eminescu, încălcând astfel obligațiile impuse de lege, respectiv aceea de a nu părăsi domiciliul decât cu aprobarea organelor judiciare. Față de acesta a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani”, precizează polițiștii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *