Un spital din Botoșani face angajări. Au fost scoase la concurs zeci de posturi pentru medici, asistenți medicali, dar și personal auxiliar

Spitalul Municipal Dorohoi a primit aviz favorabil de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pentru demararea procedurii de scoatere la concurs a mai multor posturi.  Astfel, unitatea caută 14 medici, 10 asistenți medicali generaliști, 4 personal auxiliar și Tesa.

Din cele 14 posturi de medici, conducerea unității a hotărât scoaterea la concurs a următoarelor specialități: 2 posturi de medici specialiști specialitatea Pediatrie; 1 post de medic specialist specialitatea Radiologie și imagistică medicală; 1 post de medic specialist specialitatea ATI; 1 post de medic specialist specialitatea Neurologie; 1 post de medic primar specialitatea Neurologie; 1 post de medic MG/MF în cadrul CPU; 1 post de medic specialist specialitatea Chirurgie generală; 1 post de medic primar specialitatea Chirurgie generală; 1 post de medic specialist specialitatea Medicina internă; 1 post de medic specialist specialitatea ORL; 1 post de medic specialist specialitatea BFT; 1 post de medic primar specialitatea Obs-ginecologie; 1 post de medic primar specialitatea Medicina de laborator analize medicale.

Începând cu data de 22 ianuarie 2024 în cadrul Spitalului Municipal Dorohoi, s-a prezentat la post după finalizarea pregătirii în rezidențiat medicul Panțiru Raluca Mihaela, fiind al treilea medic în specialitatea Cardiologie.

Conducerea unității a mai hotărât demararea procedurii de scoatere a următoarelor posturi unice de medici, conform art. VII alin.1 din OU nr. 115/2023, în următoarele specialități: 1 post de medic specialist specialitatea Oftalmologie; 1 post de medic specialist specialitatea Urologie; 1 post de medic specialist specialitatea Oncologie; 1 post de medic specialist specialitatea Psihiatrie pediatrică.

„În final, în funcție de necesități, vom căuta permanent medici. Spitalul Municipal Dorohoi este într-o permanentă căuare de medici tineri care doresc să vină să profeseze și să facă o echipă puternică la Dorohoi.”, a declarat dr. Valerian Andrieș, managerul Spitalului Municipal Dorohoi.

Google New Urmareste-ne pe Google News

O femeie din Botoșani s-a plâns la poliție că a fost atacată pe stradă de un bărbat cu cagulă. Povestea nu s-a terminat bine pentru ea

One thought on “Un spital din Botoșani face angajări. Au fost scoase la concurs zeci de posturi pentru medici, asistenți medicali, dar și personal auxiliar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *