Angajări la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs!

DSVSA Botosani sediuDirecția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani a scos la concurs două posturi de medic. Astfel, instituția organizează concurs de ocuparea unui post de medic veterinar gradul II, cu contract individual de muncă pe perioadă determinată.

Se cer studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de științe medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară; vechime în specialitatea studiilor absolvite necesare ocupării postului – minimum 5 ani.

De asemenea, DSVSA mai angajează un medic veterinar gradul III, cu contract individual de muncă pe perioadă determinată. Condiții specifice de ocupare a postului: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental științe biologice și biomedicale, ramura de științe medicină veterinară, domeniul de licență medicină veterinară, specializarea medicină veterinară; vechime în specialitatea studiilor absolvite necesare ocupării postului – minimum 1 an;

Concursul se organizează la sediul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Botoșani, str. T. Vladimirescu nr. 17, în data de 12 martie 2024, ora 10.00, proba scrisă. Proba interviu se va susține în termen de 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise. Data și ora susținerii interviului se va afișa odată cu rezultatele la proba scrisă. Dosarele de concurs se depun până pe 4 martie.

Tânără obligată de instanță să le plătească socrilor de la Botoșani daune de aproape 100.000 de euro după un accident mortal

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *