FOTO! Mai mulți șoferi din Botoșani nu au oprit la trecerea la nivel cu calea ferată. Polițiștii i-au văzut și i-au amendat

Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor în zona trecerilor la nivel cu calea ferată și pentru reducerea victimizării populației prin accidente produse ca urmare a nerespectării regulilor de circulație, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.  

În cadrul acțiunii s-au desfășurat activități în zona a 10 treceri la nivel cu calea ferată, fiind verificate 46 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 40 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 14.000 de lei, dintre care 12 sancțiuni pentru abateri la trecerea la nivel cu calea ferată.

 De asemenea, au fost oferite recomandări conducătorilor auto cu privire la regulile de circulație pe care trebuie să le respecte în momentul deplasării în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

 Asigurați-vă temeinic la traversarea căii ferate;         

Viața dumneavoastră contează mai mult decât minutele pe care ,,le pierdeți “ așteaptând la bariere sau respectând semnalele acustice și luminoase/indictaorul STOP și crucea Sf.Andrei;                            

Nu uitați, trenul nu acordă prioritate;                                       

Respectarea legislației la traversare căii ferate, pot face diferența între un drum liniștit și o tragedie; 

Averea unui cunoscut medic din Botoșani, sub sechestru. Cum a ajuns în această situație

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *