Un botoșănean a lovit cu piciorul în față un adolescent. Motivul pentru care a recurs la acest gest șocant

Un botoșănean a lovit cu piciorul în față un adolescent de 15 ani. Acesta i-ar fi reproșat băiatului că i-a răspuns urât. Comportamentul agresiv al botoșăneanului în vârstă de 48 de ani la adresa miorului a atras sâmbătă după-amiază atenția unui echipaj de jandarmerie aflat într-o misiune de patrulare pe raza municipiului Dorohoi.

„În momentul intervenției jandarmilor, în fața policlinicii de pe Bulevardul Victoriei, bărbatul îl amenința cu acte de violență pe băiatul de 15 ani, care prezenta o urmă de lovitură la nas.  În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit împrejurările producerii incidentului și au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Cu puțin timp în urmă, de la balconul apartamentului, bărbatul ar fi atras atenția unui grup de tineri să nu mai facă gălăgie în fața blocului de pe Aleea Primăverii, iar răspunsul acestora l-ar fi deranjat atât de tare, încât a coborât și s-a îndreptat spre tineri, reproșându-i unuia dintre ei că i-ar fi vorbit urât.

„Minorul a fugit, dar a fost ajuns din urmă în fața policlinicii și a fost lovit cu piciorul în față de bărbatul plecat în urmărirea sa. Actele procedurale intocmite de jandarmii botoșăneni vor fi înaintate către Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi, în vederea competentei soluționări”, precizează sursa citată.

One thought on “Un botoșănean a lovit cu piciorul în față un adolescent. Motivul pentru care a recurs la acest gest șocant

  1. elementul care face scaldal in fata blocului este protejat ??
    de ce nu sunt amendati pentru tulburarea ordinii publice urla noapte canta tara iar paznicii orasului nu vad ??
    imaginativa ce zgomot a facut de sa enervat asa tare omul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *