FC Botoșani, campioana transferurilor din această iarnă în SuperLigă. Cine sunt cei 12 jucători!

FC Botoșani a avut o primă parte a sezonului dezastruoasă! Gruparea moldoveană a încheiat anul 2023 pe ultimul loc în SuperLigă, cu doar 12 puncte adunate din 21 de meciuri.

În această iarnă, Valeriu Iftime a încercat să facă tot ce-i stă în putință pentru a salva echipa de la retrogradare și l-a instalat pe banca tehnică pe Bogdan Andone (49 de ani). Fostul antrenor de la FCSB a schimbat fața celor de la Botoșani. Sub comanda sa, formația din Moldova a obținut 7 puncte în 4 runde, potrivit DigiSport

FC Botoșani, al 13-lea transfer din această iarnă: ”E bosniac”

În plus, Botoșani a realizat nu mai puțin de 12 transferuri în perioada de mercato din iarnă: Radoslav Dimitrov (35 de ani), Zoran Mitrov (21 de ani), Alexandru Piftor (24 de ani), Reagy Ofosu (32 de ani), Enzo Lopez (25 de ani), Juan Cruz Kaprof (28 de ani), Francesco Margiotta (30 de ani), Ioan Filip (34 de ani), Lorand Fulop (26 de ani), Aldair Ferreira (25 de ani), Daniel Celea (28 de ani) și Andrei Miron (29 de ani). Toți au ajuns gratis la formația de pe penultimul loc în Liga 1.

Vineri, 16 februarie, patronul lui FC Botoșani a anunțat și al 13-lea transfer al iernii. Este vorba despre un portar din Bosnia și Herțegovina, care va trebui să-i asigure concurența lui Răzvan Ducan.

Avem un portar care vine acum. E un bosniac. Vine sigur un portar, dar nu va fi la meciul ăsta (n.r.- cu Universitatea Craiova). Eu nu cred că Răzvan e un portar la care să renunțăm ușor. Dar eu cred că Răzvan trebuie să muncească mai mult și să fie mai curajos.

Și trebuie să știe că în spatele lui e un portar care îi poate lua locul dacă nu e în formă. Din păcate, în spatele lui n-a fost în ultimul an. Poate și asta l-a făcut un pic comod, dar sunt sigur că e un portar valoros și cred că ne va ajuta mult”, a spus Iftime, potrivit Fanatik.

Mai puțini botoșăneni în concedii medicale, după ce a fost introdusă taxa ”pe boală”. La cât a scăzut numărul acestora

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *