Botoșăneanul care a apărut pe paginile celor mai importante reviste de modă din lume ajunge la Românii au talent. „Sper ca momentul să rămână în inimile celor ce-și iubesc neamul și țara prin fapte”

Botoșăneanul Daniel Ciobbanu, s-a transformat din modelul de succes care apărea în cele mai importante reviste de profil din lume, într-un țăran autentic. El va fi prezent vineri, în cadrul emisiunii Românii au talent, cu un moment reprezentativ pentru modul său de viață.

Botoșăneanul și-a amenajat un „mic colț de rai” în Botoșani, unde putem spune că s-a întors la origini și trăiește doar cu mâncare pregătită de el cu legume din grădina proprie, fructe, semințe etc. Daniel promovează un stil de viață sănătos, prin imunizare naturală, iar la 43 de ani a dovedit că are o condiție fizică demnă de invidiat.

„Sper ca momentul ales de mine la „Românii au talent” de vinerea viitoare, 23 februarie, să rămână în inimile celor ce-și iubesc neamul și țara prin fapte. Sper ca a doua zi, de Dragobete, să iei o mână de pământ în mână și să-ți ridici inima la Dumnezeu, pentru că acest trup efemer și perisabil din rodul pământului se hrănește, însă fără El, ce va rămâne din suflet? Îngenunchez în fața pământului Mamă iar în fața Sa, rămân cu brațele ridicate și inima deschisă… Mă înclin cu drag și recunoștință în fața tuturor celor care au cunoscut și apreciat omul, un suflet liber”, spune Daniel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *