Ce salarii au vânzătorii de la Luca și Petru în 2024. Cine câștigă mai bine

FOto Playtech stiri

Românii adoră produsele de la lanțurile de patiserii Luca și Petru. Cine ar refuza o merdenea caldă sau un covrig proaspăt scos din cuptor? La prima oră a dimineții, clienții stau la rând la cele două simigerii. Afacerea merge ca pe roate, așa că se caută angajați pentru diferite poziții. Pe site-urile de specializare, patiseriile au postat anunțuri în care caută vânzători. Iată ce salarii pot avea cei care aleg să lucreze la Luca și Petru!

Ce salarii au vânzătorii de la Luca și Petru în 2024

Luca și Petru sunt cele mai cunoscute patiserii din România. Afacerea este destul de prosperă, așa că simigeriile au nevoie de personal. Pe una dintre cele mai mari platforme pentru joburi au fost publicate mai multe anunțuri de angajare la cele două patiserii.

Posturile disponibile sunt cele de vânzători. Pentru a ocupa această funcție, nu este nevoie de studii superioare. În plus, compania oferă și salarii atractive, care nu sunt deloc de neglijat. Cu toate astea, una dintre cele două simigerii plătește mai bine angajații.

Luca plătește mult mai bine

Astfel, salariul unui vânzător la Luca este destul de mare. Potrivit unui anunț de angajare postat pe OLX, salariul unui vânzător, care are program full-time, este de 3.500 – 3.800 de lei, la o simigerie din Capitală.

Însă posturile sunt disponibile și în Adjud, Bacău, Botoșani, Brașov, București, Călărași. Câmpina, Caracal, Constanța, Focșani, Iași, Oltenia, Pitești, Ploiești, Roman, Sibiu, Slatina, Slobozia, Suceava, Timișoara și Urziceni. De precizat că salariul poate varia în funcție de oraș.

În schimb, la patiseria Petru, lucrurile stau mai diferit. Salariul este mult mai mic. Pentru un program full-time, vânzătorii iau 3.200 de lei net, la care se adaugă tichetele de masă. Iată cum sună un anunț de angajare la simigeria Petru:

  • Pachet salarial motivant potrivit cu experiență demonstrată.
  • Loc de munca stabil, într-o companie cu experiență și aflată într-un proces continuu de dezvoltare.
  • Te susținem în dezvoltarea profesională și personală printr-un program de instruire personalizat și permanent.
  • Program de lucru flexibil (ex. student) pentru a ne susține reciproc în proiectele de dezvoltare.

Vei lucra într-o echipa tânără, dar care are experiența și oferă suportul necesar.

Cât va fi salariul minim în România în 2024

Începând cu 1 iulie 2024, salariul minim pe economie va fi majorat la 3700 de lei. Două milioane de români ar urma să primească bani în plus pe card.

„Este, practic, implementarea salariului minim european în România. Aceste sume au fost planificate încă din anul trecut. Decizia nu este una luată peste noapte, ci este un principiu susținut de Marcel Ciolacu, care propune ca de la 1 ianuarie 2025 nimeni să nu primească un salariu sub 500 de euro net. Toate aceste aspecte trebuie analizate într-un context mai amplu. Directiva este deja aprobată, iar acum trebuie transpusă în legislație. Principiile sunt foarte clare. Ideea de bază este de a menține un echilibru, dar în același timp de a asigura o viață decentă pentru oameni”, a declarat Marius Budăi, fostul ministru PSD, noteaza PlayTech Stiri

Sumele uriașe pe care le datorează statului trei pensionari din Botoșani! Au popriri pe pensii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *