Tânără din Botoșani reținută de polițiști. Petronela i-a cerut mâncare unei bătrâne, dar a avut un plan malefic

O tânără din județul Botoșani a fost reținută de polițiști, pentru 24 de ore, după ce i-a furat portofelul și telefonul unei bătrâne. Furtul a avut loc pe 8 februarie, în municipiul Rădăuți, județul Suceava. Bătrâna de 91 de afla în curte când botoșăneanca Petronela Turcu a abordat-o și -a cerut ajutor, spunând că ar avea nevoie de mâncare și bani pentru că este o persoană fără adăpost. 

Bătrâna și-a făcut milă de ea și s-a oferit să o ajute, dar botoșăneanca, profitând de vârsta înaintată a sucevencei, a pătruns în curte, iar apoi în casa de locuit, iar de pe un pat a furat un telefon mobil de generație veche, cât și un portofel de culoare negru în care se aflau cartea de identitate a femeii, un card de ajutor social și suma de 100 lei.

În urma cercetărilor, Petronela, din municipiul Botoșani, cunoscută de oamenii legii că merge la cerșit la Rădăuți, a fost găsit, pe 14 februarie, cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Botoșani. Ea  a ajuns cu mandat de aducere pe mâna polițiștilor suceveni, care au reținut-o pentru 24 de ore pentru furt.

Burse pentru opt eleve-mămici din Botoșani. Minorele au născut, dar s-au reîntors la școală

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *