Polițiștii botoșăneni, cu ochii pe pirații auto. Ample controale pe ce traseu din județ

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea transportului ilegal de persoane și pentru identificarea și sancționarea conducătorilor auto neautorizați care efectuează acest serviciu contra cost, punând în pericol integritatea fizică a  pasagerilor și generând concurență neloială față de transportul autorizat, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Ca urmare a sesizărilor efectuate de cetățeni, activitățile s-au desfășurat, de această dată, pe traseul Botoșani – Albești, în intervalul orar 07:00-11:00, în vederea descurajării piraterie auto.

Astfel, în cadrul activităților desfășurate au fost controlate 32 de autovehicule, doi dintre conducătorii auto fiind depistați în timp ce efectuau tranport neautorizat de persoane. Față de aceștia a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă, în valoare totală de 2.000 de lei, iar ca măsură complementară a fost dispusă suspendarea dreptului de a utiliza autovehiculul respectiv pentru o perioadă de 6 luni de zile.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 7.000 de lei, pentru abateri la regimul rutier, transmite IPJ Botoșani.

Sumele uriașe pe care le datorează statului trei pensionari din Botoșani! Au popriri pe pensii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *