Mesaje de amenințare trimise de un botoșănean concubinei. Polițiștii au emis ordin de protecție

Un botoșănean și-a terorizat iubita cu mesaje de amenințare și s-a trezit cu ordin de protecție. La data de 13 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordin de protecție provizoriu față de un tânăr, de 32 de ani, din municipiul Botoșani, pentru faptul că a i-a transmis mesaje de amenințare cu acte de violență, concubinei sale, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean. 

Ordinul de protecție a fost emis pe o perioadă de 5 zile, iar bărbatul are obligația de a păstra o distanță de 200 de metri față de concubina sa. În situația în care nu sunt respectate aceste obligații, se vor demara cercetări pentru infracțiunea de încalcare a ordinului de protecție, iar față de bărbat poate fi dispusă o măsură privativă de libertate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de amenințare, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale, arată IPJ Botoșani.

FOTO & VIDEO Casa unui tânăr, răscolită de polițiștii botoșăneni. Arsenal de arme, droguri și documente false găsite de oamenii legii în locuință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *