Un tânăr dintr-o comună din Botoșani avea interzis să se apropie de fratele său. Nu a respectat ordinul de protecție și a fost reținut

Un tânăr dintr-o comună din Botoșani avea interzis să se apropie de fratele său, însă nu i-a păsat și a fost reținut. La data de 13 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 28 de ani, din comuna Blândești, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Din cercetări, a reieșit faptul că tânărul, la data de 13 februarie a.c., a mers la domiciliul fratelui său, încălcând astfel una dintre obligațiile stabilite prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Botoșani, respectiv aceea de a păstra o distanță de 100 de metri față de acesta.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunea menționată mai sus.

FOTO & VIDEO Casa unui tânăr, răscolită de polițiștii botoșăneni. Arsenal de arme, droguri și documente false găsite de oamenii legii în locuință

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *