Spitalul de Recuperare ”Sf.Gheorghe” Botoșani face angajări. Ce posturi a scos la concurs

Spitalul de Recuperare Sfantul Gheorghe BotosaniSpitalul de Recuperare ”Sf. Gheorghe” din Botoșani face angajări. Astfel, unitatea spitalicească a scos la concurs un post de Kinetoterapeut, cu studii superioare, la Laboratorul RMFB.

Se cer: studii – diploma de licenta sau master in domeniu; certificat de membru al fizioterapeutilor eliberat de Colegiul Fizioterapeutilor, vizat pe anul în curs; asigurarea de răspundere civilă pentru greșeli în domeniul medical, în termen de valabilitate.  Vechime în specialitate- nu este cazul.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul spitalului până pe 27 februarie iar proba scrisă este programată pe 7 martie.

Spitalul de Recuperare a mai scos la concurs un post de asistent medical , cu studii postliceale sanitare, specialitatea recuperare, medicina fizica si balneologie la Laboratorul recuperare, medicina fizica si balneologie.

Se cer: studii – diploma de școală sanitară postliceală sau echivalentă, sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform HG nr. 797/1997; certificat de membru al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (O.A.M.G.M.A.M.R.), vizat pe anul în curs; adeverința de participare la concurs, eliberată de O.A.M.G.M.A.M.R; asigurarea de răspundere civilă pentru greșeli în domeniul medical, în termen de valabilitate.  Vechime în specialitate- nu este cazul.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul spitalului până pe 27 februarie iar proba scrisă este programată pe 7 martie.

Sumele uriașe pe care le datorează statului trei pensionari din Botoșani! Au popriri pe pensii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *