Taximetrist botoșănean prădat de hoți. A mers la Poliție abia după câteva zile

Un taximetrist botoșănean a fost prădat de hoți și a mers la poliție pentru a face plângere. Gheorghe, din municipiul Dorohoi, lucrează ca taximetrist în municipiul Suceava și de circa 3 ori pe săptămână face naveta între cele două orașe cu autoturisme de ocazie. Luni el a mers la Poliția Suceava și a reclamat că pe 4 februarie a fost prădat de hoți. I s-a furat telefonul mobil marca Samsung J4.

În ziua respectivă, în jurul orelor 07:30, în timp ce botoșăneanul se afla în municipiul Suceava, pe Calea Unirii, în stația de autobuz situată vis-a-vis de Liceul nr. 1, în dreptul său a oprit un autoturism de ocazie. A urcat pe locul din dreapta, dat după aproximativ un minut de deplasare și-a dat seama că îi lipsește telefonul mobil.

A luat telefonul șoferului și a sunat pe numărul său de mai multe ori, dar nu a răspuns nimeni. S-a reîntors în stația de autobuz, dar nu l-a găsit nicăieri. Polițiștii fac cercetări pentru furt.

Locuri de muncă! Una dintre cele mai mari companii din Botoșani face angajări

One thought on “Taximetrist botoșănean prădat de hoți. A mers la Poliție abia după câteva zile

  1. da hotii stie ei ce face ! si ei ne prada pe noi cand ne prinde ! ne ia dubul la pret eu eram bat si mea luat 70 lei pana mam trezit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *