Ţurcanu îl dă în judecată pe primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Ce solicită fostul director!

eugen turcanu tribunal proces botosani1Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a fost acţionat în instanţă de Eugen Ţurcanu, după ce acesta din urmă a fost schimbat de la conducerea Direcţiei de Sport şi Agrement (DSA). Primarul a emis o dispoziţie privind desfacerea contractului de muncă a lui Ţurcanu, însă fostul director a deschis, luni, o acţiune la Tribunalul Botoşani prin care contestă concedierea.

Dispoziția a fost dată de primarul municipiului Botoșani, după ce membrii Comisiei de Disciplină constituite au propus desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.

În dispoziția dată de edil se arată că Eugen Țurcanu nu a respectat atribuțiile de serviciu „care se referă la organizarea, coordonarea si controlul activităților instituției pe care o conduce, manifestând neglijență în serviciu și un management defectuos prin funcționarea în Zona de Agrement situată în Parcul „Mihai Eminescu” din Municipiul Botoșani”.

Activitatea lui Eugen Țurcanu a mai fost analizată în comisii de disciplină, în cursul anului trecut, după ce la Primărie au fost făcute reclamații cu privire la modul în care acesta conduce DSA. În anul precedent, el s-a ales și cu salariul tăiat cu 10% pentru trei luni. Urmează ca la conducerea serviciului să fie numit un alt director.

Edilul şef al Botoşaniului l-a numit, săptămâna trecută, în funcţia de director al DSA a lui Mihai Niţişor, cel care lucra în cadrul aceleaşi structuri, ocupând funcţia de şef de serviciu.

One thought on “Ţurcanu îl dă în judecată pe primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Ce solicită fostul director!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *