Vremea se răcește din nou. Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 12-25 februarie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel după ce în prima zi din interval, la nivelul regiunii vor fi maxime de 15…17 grade, se va ajunge la 2…4 grade în perioada 15 – 17 februarie, valori termice apropiate de mediile multianuale.

Din 18 februarie, vor fi mici variații de la o zi la alta, astfel că până la sfârșitul celei de-a doua săptămână de prognoză maximele se vor situa în general între 5 și 7 grade. Valorile medii ale minimelor vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în intervalul 12 – 14 februarie și vor fi cuprinse între 2 și 6 grade, apoi vor deveni preponderent negative, cele mai scăzute valori, în jurul a -4 grade, fiind posibile în jurul datei de 17 februarie.

Temporar vor fi precipitații în perioada 12 – 16 februarie, iar pe alocuri se pot acumula cantități de apă însemnate. Precipitații sunt posibile și în a doua săptămână de prognoză.

Directorul de îngrijiri al Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, schimbat din nou. Este al treilea de la scandalul angajărilor pe bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *