Botoșăneanul care a trăit 13 ani într-un camion. „Am văzut despre ce este vorba și am zis că aici îmi este locul”

După ce ani la rând a colindat toată Europa conducând un camion de mare tonaj, un botoșănean a hotărât să se întoarcă în orașul natal și să devină instructor auto.  Corneliu Ciotir a lucrat 13 ani pe camion de mare tonaj în toată Europa fiind angajat la două firme din Spania și Italia. La prima firmă transporta produse alimentare la anumite depozite într-un camion frigorific, iar la a doua firma lucra pe cisternă cu substanțe periculoase, potrivit telebuzz.ro.

„De prima dată cum am intrat în camion mi-a plăcut. Am văzut despre ce este vorba și am zis că aici îmi este locul. Lumea de la înălțime se vede altfel.” 

Actualul instructor auto a luat decizia de a se întoarce acasă pentru a fi aproape de familie, sătul de lunile în care era nevoit să stea departe de cei dragi. În decursul celor 13 ani, Corneliu Ciotir a reușit să parcurgă peste un milion de kilometri. Tot bagajul de cunoștințe și experiențe acumulat în perioada în care a lucrat pe camion îl folosește astăzi în lucrul cu elevii lui la una dintre școlile de șoferi din oraș.

„Mi-a fost ușor să devin instructor auto din momentul în care am văzut foarte multe țări în care lumea în trafic se comportă altfel față de la noi din țară.” 

 

FOTO Femeie atacată pe o stradă din Botoșani de un tânăr cu cagulă pe față

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *