FOTO Femeie atacată pe o stradă din Botoșani de un tânăr cu cagulă pe față

O femeie a fost atacată pe o stradă din municipiul Botoșani de un tânăr cu cagulă pe față. Incidentul a avut loc în noaptea de 9 spre 10 februarie 2024, iar adolescentul, din municipiul Dorohoi, a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tentativă la furt calificat.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 9 februarie a.c., în jurul orei 22:30, polițiștii botoșăneni au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart geamul unui magazin alimentar, de pe strada Primăverii, în încercarea de a pătrunde în interior, însă nu au reușit, părăsind zona.

Ulterior, în jurul orei 23:00, un nou apel la 112 sesiza o faptă de tâlhărie asupra unei tinere, care se deplasa pe strada Bucovina. Aceasta ar fi fost atacată de un tânăr care purta o cagulă și care a împins-o pe sol și a amenințat-o cu acte de violență, obligând-o să îi dea telefonul mobil pe care îl avea asupra sa.

Forțele de ordine aflate în teren, polițiști și jandarmi, au fost mobilizate în vederea identificării autorului, iar în aproximativ 20 de minute au reușit prinderea persoanei care corespundea semnalmentelor oferite de victimă. Acesta se afla pe Calea Națională și avea un comportament suspect, iar la vederea forțelor de ordine, a încercat să se sustragă.

„Tânărul a fost condus la sediul poliției, iar asupra sa a fost identificat telefonul victimei și o cagulă. Din verificări, a reieșit faptul că acesta ar fi și persoana care a încercat să sustragă bunuri din magazinul alimentar de pe strada Primăverii.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus”, anunță reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Sâmbătă, botoșăneanul va fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestarea preventivă.

VIDEO Botoșăneanul care a obținut Golden Buzz la Românii au talent! A desenat pe străzi, iar acum expune în galerii de artă din Berlin și Paris. „E din altă lume”

One thought on “FOTO Femeie atacată pe o stradă din Botoșani de un tânăr cu cagulă pe față

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *