Caz șocant la un liceu din Botoșani! Un elev este acuzat că le cere taxă de protecție colegilor. Mamă: „Al meu a fost amenințat cu moartea”

Un caz șocant a avut loc la un liceu din Botoșani! Un elev este acuzat că le cere taxă de protecție colegilor din echipa de handbal. Băiatul nu are mai mult de 14 ani, studiază la Liceul cu Program Sportiv, dar, acuză părinții, este un copil pus pe rele. Pentru că fumează, nu de puține ori acesta le-ar fi cerut bani de țigări elevilor prin școală. Mai mult decât atât, anul trecut i-a cerut taxă de protecție unui coleg din echipă.

„I s-a cerut taxă de protecție de către un alt copil din școală, coleg în echipa de handbal. Bineînțeles, nu a acceptat să dea acea taxă de protecție, i s-a dat una după cap”, ne-a mărturisit mama băiatului de 13 ani.

La vremea respectivă, femeia a primit o confirmare fermă din partea conducerii unității de învățământ că se vor lua măsuri. Mama spune că săptămâna aceasta adolescentul de 14 ani a fost văzut de alți patru colegi cum cerea taxă de protecție de 20 de lei unui alt băiat.

„Băiatul meu s-a numărat printre martori. A doua zi, disperat, la pauză, mă sună copilul că el nu se mai poate duce la fizioterapie că a fost amenințat cu moartea”, a declarat, pentru BotosaniNews.ro, mama băiatului, disperată că nu se ia nicio măsură împotriva adolescentului.

După ce recurge la astfel de gesturi, adolescentul își cere scuze, dar femeia spune că cel mai probabil băiatul are nevoie de consiliere aprofundată din cauza comportamentului său și că cel mai sigur ar fi nevoie de intervenția poliției. 

„Mă sună copilul când eram la serviciu, plângând, că mama e urgent! Zic ce s-a întâmplat? Mama, eu nu mai pot să mă duc la fizioterapie pentru că un prieten de-a lui  (n.r. adolescentul acuzat de părinți) a zis să vii după mine cu sicriu că el mă omoară pentru că a declarat ce a văzut”, a mărturisit femeia.

One thought on “Caz șocant la un liceu din Botoșani! Un elev este acuzat că le cere taxă de protecție colegilor. Mamă: „Al meu a fost amenințat cu moartea”

  1. cu atatea drepturi absurde sa vedeti ce urmeaza? profesorii vor plati taxa de protectie sa vina la ore!
    iar care nu dau vor fi dati afara de consiliul elevilor pentru purtare abuziva iar notele sa fie mari …da as adeocratie ! vor preda elevii iar profesorii sa stea i banci cu mainile la spate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *