Sondaj CURS comandat de PNL pentru municipiul Botoșani. Care sunt preferințele alegătorilor înainte de locale!

Partidul Național Liberal (PNL) a comandat un sondaj pentru a vedea preferințele electoratului înainte de alegerile locale. Sondajul a fost realizat de CURS, iar rezultatele au fost transmise pe 6 februarie.

Potrivit măsurătorilor făcute de CURS, primul în opțiunile alegătorilor este Partidul Social Democrat (PSD), care are, în medie, 39 de procente. Pe locul al doilea se află PNL cu 27 de procente, urmat de AUR cu 16%, USR 11%, S.O.S. România (al Dianei Șoșoacă)- 7%, iar Forța Dreptei doar 3%.

În privința opțiunilor pentru Primăria Botoșani, actualul primar, Cosmin Andrei (PSD), era susținut de 39% dintre posibilii alegători, iar Cătălin Flutur (PNL) de 29%, acesta având un scor peste cel al partidului.

Și la Consiliul Județean, sondajul realizat în municipiul Botoșani relevă un plus pentru candidatul PSD, Doina Federovici, care este creditată cu 41% din voturi, aceasta având cel mai bun scor dintre potențialii candidați ai PSD. În sondaj au mai intrat Lucian Trufin, care ar obține un scor sub media partidului, și Dan Șlincu.

De la liberali, au fost introduși în sondaj Costel Șoptică, Sorin Cornilă și Cristian Achiței, iar cel mai bine cotat a fost Sorin Cornilă.

„Cine vine în politică să facă bani este un criminal; cine vine în politică și fură bani este un ratat”. Declarația făcută, astăzi, în sediul PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *