Mască obligatorie pentru aparținători, la intrarea pe secțiile Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, după instituirea stării de alertă epidemiologică

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a introdus unele măsuri pentru vizitatori în contextul creșterii numărul de viroze respiratorii.

Potrivit reprezentanților unității spitalicești, la intrarea pe secții, aparținătorii trebuie să poarte mască și echipament de protecție. De asemenea, programul de vizită este limitat la o oră.

”Urmare a instituirii stării de alertă epidemiologică, la nivelul Spitalului Județean s-a restricționat la o oră perioada de vizită pentru vizitatori, măsura fiind luată de noi încă din toamnă. Recomandarea noastră este ca aparținătorii care prezintă probleme respiratorii să nu vină la spital să viziteze bolnavii internați, pentru a nu -i pune într-o situație medicală deosebită. De asemenea, cei care intră în spital trebuie să poarte mască și echipament de protecție”, a declarat medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani.

Peste 1800 de botoșăneni figurau, săptămâna trecută, în evidențele Direcției de Sănătate Publică cu gripă, pneumonii și infecții respiratorii.

Zeci de posturi vor fi scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Candidații, supravegheați audio-video după scandalul angajărilor pe bani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *