Zeci de posturi vor fi scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Candidații, supravegheați audio-video după scandalul angajărilor pe bani

Zeci de posturi vor fi scoase la concurs la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani în perioada imedfiat următoare iar candidații vor fi supravegheați audio-video, după scandalul angajărilor pe bani.

După ce s-a dat liber la angajări în sistemul sanitar, la nivelul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani vor fi scoase la concurs nu mai puțin de 86 de posturi, personal medical și nemedical.

Medicul Monica Adăscălței, managerul Spitalului Județean Botoșani, a declarat că s-a luat decizia ca aceste concursuri să fie supravegheate audio-video, pentru o transparență totală.

”Urmează ca după aprobarea memorandumului, Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani să scoată la concurs 86 de posturi, însemnând medici, asistenți, infirmieri , personal cu studii superioare și pesonal TESA. Concursurile se vor desfășțura în Centrul universitar Iași, pentru medici, iar cele  organizate de Spitalul Județean vor fi cu transparență totală, însemnând înregistrare audio-video, atât la proba scrisă, cât  și la celelalte probe din concurs. Am propus acest lucru iar în Regulamentul de concurs am trecut și acest lucru cu înregistrare audio-video. Persoanele care vor intra în concurs vor fi înștiințate și vor semna un acord prin care vor fi de acord să fie supravegheate în timpul concursului audio-video”, a declarat Monica Adăscăliței.

 

FOTO& VIDEO Primarul Cosmin Andrei a vizitat șantierul de la Teatrul ”Mihai Eminescu” Botoșani și a făcut anunțul privind finalizarea lucrărilor: După ce am așteptat peste 10 ani de zile să avem acest edificiu, nu cred că mai este nimeni supărat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *