Incident grav la Teatrul Mihai Eminescu Botoșani! Un actor a fost împușcat pe scenă și a ajuns la spital

Un incident grav a avut loc vineri, în timpul repetițiilor, pentru un spectacol al Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani! Un actor de 33 de ani a fost împușcat și a ajuns la spital. Din fericire, în prezent, acesta este în afara oricărui pericol.

„În jurul amiezii s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe un pacient în vârstă de 33 de ani, prezentând un traumatism de glob ocular. A fost consultat de medicii din UPU și ulterior de medicul specialist oftalmolog. I s-a pus diagnosticul de traumatism de glob ocular minor, cu reacție conjunctivală”, ne-a declarat medicul Monica Adăscăliței.

Incidentul a avut loc în timpul repetițiilor piesei „Iubesc, iubesc, te iubesc!”, când actorul Răzvan Amitroaie, a fost împușcat de actorul Marius Rogojinschi. Cel din urmă a simulat că trage cu o armă de tip airsoft, dar de pe țeava acesteia a ieșit un proiectil, care l-a lovit pe Răzvan.

Cazul a ajuns atât în atenția polițiștilor, cât și a inspectorilor muncii.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public conform cărora, o persoană ar fi fost împușcată, cu o armă tip airsoft, în timpul unor repetiții pentru o scenă de teatru, fiindu-i create leziuni minore, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani și Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase efectuează verificări pentru a stabili dacă au fost încălcate prevederile legale în ceea ce privește regimul armelor și munițiilor”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

 

One thought on “Incident grav la Teatrul Mihai Eminescu Botoșani! Un actor a fost împușcat pe scenă și a ajuns la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *