VIDEO Valeriu Iftime, în tandem cu Șoptică la PNL Botoșani. „N-am venit să dezbin. Nu cred că mă bănuie careva că intru în politică ca să obțin ceva”

Omul de afaceri Valeriu Iftime a intrat în PNL sub conducerea lui Costel Șoptică la șefia organizației. El a fost prezent vineri, într-o conferință de presă, alături de Costel Șoptică, căruia i-a mulțumit pentru activitatea de până acum. Cu toate acestea, Iftime susține că nu a preluat conducerea partidului, dar are puteri depline.

„Am o putere mare în PNL, dar nu am o funcție decidentă”, a spus Iftime.

El a precizat că nu va putea face schimbări radicale având în vedere că mai este o perioadă scurtă până la alegeri, dar va stabili în curând cine vor fi candidații partidului pentru scrutin. Scopul său este acela ca județul Botoșani „să fie în zona partidelor de dreapta”.

„Pentru mine este un moment special și un moment în care încerc să înțeleg dacă în politică pot să fac ceva în mod real pentru oamenii pe care îi prețuiesc așa de mult. Sper să nu fie cuvinte prea mari. Mă știți, nu cred că mă bănuie careva că intru în politică ca să obțin ceva. Cred totuși cu desăvârșire că așa e făcută democrația, politica alege oamenii care conduc și oamenii care conduc trebuie să aibă virtuți și trebuie să facă lucruri bune pentru alegători. N-am venit să dezbin. Eu cred în echipă, mie îmi place echipa, știu că doar unirea dă putere”, a spus Iftime.

Astfel, Costel Șoptică rămâne la conducerea organizației, însă este posibil ca mandatul acestuia să se încheie în scurt timp și să facă rocadă cu Itime.

 

3 thoughts on “VIDEO Valeriu Iftime, în tandem cu Șoptică la PNL Botoșani. „N-am venit să dezbin. Nu cred că mă bănuie careva că intru în politică ca să obțin ceva”

  1. Domnule IEFTINE sunt bucuros că în sfârșit Botoșaniul a câștigat un politician de anvergură dumneavoastră cred ca ar fi bine să îndepărtați spagarii ,diletantii , traseistii, profitorii de partid, batausii care sau impus cu forța ,lingaii trebuie atrași oameni care nu vin doar pentru bani, mulți care nu au făcut nimic în viață lor sau agățat de partid!

  2. Domnule IFTIME sunt bucuros că în sfârșit Botoșaniul a câștigat un politician de anvergură dumneavoastră cred ca ar fi bine să îndepărtați spagarii ,diletantii , traseistii, profitorii de partid, batausii care sau impus cu forța ,lingaii trebuie atrași oameni care nu vin doar pentru bani, mulți care nu au făcut nimic în viață lor sau agățat de partid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *