Iftime, Șoptică și conducerea centrală a PNL au agreat viitorii candidați la Primăria Botoșani și Consiliul Județean

PNL BotoşaniNoul lider al PNL Botoșani, Valeriu Iftime, împreună cu fostul președinte, deputatul Costel Șoptică și conducerea centrală a PNL au agreat, în cadrul întâlnirii comune de joi de la București, viitorii candidați la Primăria municipiului Botoșani și Consiliul Județean (CJ).

Potrivit unor surse politice, PNL ar urma să intre în alegerile locale din vara acestui an cu Cătălin Flutur candidat la Primăria municipiului Botoșani și cu Sorin Cornilă candidat la funcția de președinte al CJ.

Pe de altă parte, Costel Șoptică ar fi negociat pentru el primul loc pe listă la Camera Deputaților la alegerile parlamentare care se vor desfășura tot în acest an.

Vă reamintim că în cadrul unei ședințe desfășurate joi la București, liderul PNL Costel Șoptică și-a anunțat demisia, iar în locul său a fost numit omul de afaceri Valeriu Iftime.

Surse: Costel Șoptică a demisionat de la șefia PNL. Valeriu Iftime devine lider al organizației la Botoșani

3 thoughts on “Iftime, Șoptică și conducerea centrală a PNL au agreat viitorii candidați la Primăria Botoșani și Consiliul Județean

  1. PNL este un partid mort in toata tara. Cu acesti candidati compromisi la primarie si la CJ nu va avea succes la Botosani. Alegatorii nostri prefera oameni despre care nu se stiu lucruri negative si care au figuri de oameni simpli si buni, cel putin in aparenta. Atitudinea de interlop, atitudinea de superioritate fata de oameni si de cultivare a vanatorilor de fonduri publice, atitudinea statica fara rezultate in functii prezente, primari interesati numai de dijmuirea fondurilor publice, au dus la caderea PNL in tot judetul. Sa vedem ce va face noul lider.

  2. Ce sa faca Cornila? Poate mai face niste angajari pe langa Titiliuc… Vezi, Cornila ca mai sunt cativa care au pensii peste 10000 lei…adu-i si pe aia sa-i tina de urat lui Titiliuc…

  3. Ce frumos a negociat pentru el. Cati bani i-ai dat presupusei amante a primarului si sotului acesteia ? Suficienti se pare daca tot s-au facut de tot rasul in oras. Pacat ca serviciile nu isi fac treaba sa scoata la iveala lucrurile astea sa te faca de kkt. shoptica …la a cata amanta esti ? ca noi le-am pierdut sirul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *