FOTO A fost numit un nou director al Direcției pentru Sport și Agrement

A fost numit un nou director al Direcției pentru Sport și Agrement. Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a semnat dispoziția privind numirea unui nou director al instituției din subordinea Consiliului Local.

Aceasta va fi coordonată temporat de Mihai Nițișor, șef Serviciu al Serviciului Protecție și Securitate.

Pentru ca un candidat să poată ocupa funcția de conducere a DSA, trebuie să fie absolvent al studiilor superioare tehnice, printre alte condiții, iar în momentul de față, doar doi șefi de servicii îndeplinesc această condiție, din care unul exercită deja, cu caracter temporar, funcția de director adjunct al PRATS Cornișa, iar al doilea este Mihai Nițișor.

Și asta după ce Eugen Țurcanu, a fost destituit din funcție prin dispoziția edilului, după ce membrii Comisiei de Disciplină constituite au propus desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă. În dispoziția dată de edil se arată că Eugen Țurcanu nu a respectat atribuțiile de serviciu „care se referă la organizarea, coordonarea si controlul activităților instituției pe care o conduce, manifestând neglijență în serviciu și un management defectuos prin funcționarea în Zona de Agrement situată în Parcul „Mihai Eminescu” din Municipiul Botoșani”.

Activitatea lui Eugen Țurcanu a mai fost analizată în comisii de disciplină, în cursul anului trecut, după ce la Primărie au fost făcute reclamații cu privire la modul în care acesta conduce Direcția de Sport și Agrement. În anul precedent, el s-a ales și cu salariul tăiat cu 10% pentru trei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *