Directorul Direcției pentru Sport și Agrement Botoșani, destituit din funcție. Vezi motivul!

Directorul Direcției pentru Sport și Agrement (DSA) Botoșani, Eugen Țurcanu, a fost destituit din funcție. Dispoziția a fost dată de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, după ce membrii Comisiei de Disciplină constituite au propus desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.

În dispoziția dată de edil se arată că Eugen Țurcanu nu a respectat atribuțiile de serviciu „care se referă la organizarea, coordonarea si controlul activităților instituției pe care o conduce, manifestând neglijență în serviciu și un management defectuos prin funcționarea în Zona de Agrement situată în Parcul „Mihai Eminescu” din Municipiul Botoșani”.

Activitatea lui Eugen Țurcanu a mai fost analizată în comisii de disciplină, în cursul anului trecut, după ce la Primărie au fost făcute reclamații cu privire la modul în care acesta conduce Direcția de Sport și Agrement. În anul precedent, el s-a ales și cu salariul tăiat cu 10% pentru trei luni. Urmează ca la conducerea serviciului să fie numit un alt director.

3 thoughts on “Directorul Direcției pentru Sport și Agrement Botoșani, destituit din funcție. Vezi motivul!

  1. in sfarsit impotriva batausul, cel care a maltratat doctorului in bataie pe cel de la padoc sa luata o masura corecta !
    individul se credea proprietar pe Cornisa care trebuia arestat pana acum cati bani a sifonat…primaria da bani iar el baga bani in fel de fel lucrari invizibile… cei care iai pus te vor da in gat!

  2. Acest individ trebuia de foarte mult timp destituit ! Bine că măcar în cel de al nouălea ceas se iau măsuri.

  3. acesti indivizi au jefuit bugetul primarie de la deschidere pana acum cati bani au furat din banul public… foarte multi cei care au lucrat acolo stiu si vor vorbi! nu pe la colturi ….. colo cu mana pe biblie ! RUSINE HAPCAULE …Speram ca domnul IFTIME sa ne scape de asemenea exemplare si sa cutate partidul de cei veniti doar pentru a face avere! poate sesizati si DNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *