Alertă! O fată de 16 ani din Botoşani a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. Toată lumea o caută

O fată de 16 ani din municipiul Botoşani a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors, iar acum toată lumea o caută. Este vorba de Rebeca Elena Cutricichi, care în cursul zilei de miercuri a plecat către Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Botoşani şi nu a mai revenit.

Poliţia Română: La data de 07.02.2024, numita Cutricichi Rebeca-Elena, domiciliata fara forme legale in municipiul Botosani, str. Imparat Traian, nr. 1, sc. D, ap. 4, judetul Botosani, a plecat in intervalul orar 12:00-19:00, de la adresa de domiciliu, la liceul Teroreti „Gheorghe Asachi” Botoşani, pentru susţinerea activităţilor şcolare. Aceasta trebuie sa ajunga la domiciliu, dupa terminarea progamului şcolar, insa nu a mai revenit pana in prezent.

Semnalmente: înălţime: 173 cm, greutate: 95 kg, culoare piele: rozalie, fizic: gras, culoare păr: şaten, contur faţă: oval.

Persoanele care pot oferi informații despre Rebeca Elena sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să anunțe cea mai apropiată secție sau cel mai apropiat echipaj de poliție.

O simplă pată maronie apărută pe față i-a schimbat viața unei fete. „Diana s-a trezit într-o dimineață cu perna plină de sânge”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *