Au început reparațiile pe străzile din Botoșani. Vezi unde se intervine!

De luni au început reparațiile pe străzile din municipiul Botoșani. Municipalitate a demarat o acțiune de astupare a gropilor care au apărut după fenomenul de îngheț- dezgheț. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, luni au început lucrările de decapat, iar în zilele ce urmează se va turna asfalt.

„După fiecare iarnă, după fiecare ciclu de îngheț- dezgheț, apar gropi în carosabil. În acest an, astăzi, am început reparația acestor gropi pentru că acum ne-a permis vremea să intervenim cu lucrări și să deschidem stațiile de asfalt”, a precizat edilul.

Se intervine pe Calea Națională (tronson strada Octav Onicescu- intersecție strada Cuza Vodă), în zona Industrială (în zona Liceului Alexandru cel Bun), strada Maior Ignat (până la intersecția cu strada Petru Rareș), strada Petru Rareș, strada Mihail Kogălniceanu, până la intersecțiile cu Sucevei și Manolești și pe strada Pacea.

Spitalul Județean Botoșani caută să angajeze doi medici. Vezi ce salarii oferă!

2 thoughts on “Au început reparațiile pe străzile din Botoșani. Vezi unde se intervine!

  1. Daca asfaltul este ud si temperaturile scazute cum se fac aceste reparatii. Se fura mult la lucrarile de drumuri de asta apar gropi. Nu mai dati vina pe inghet. Hotii fac averi. Se toarna straturi mai subtiri, se inlocuiesc materialele scumpe cu cele ieftine. Dozaj redus de bitum si filer. Executie slaba. Cei care sunt datori sa vada, intorc capul si trec mai departe.

  2. Și eu care ma gândeam ca domnul primar a citit și recenzia mea de acum 2 zile și toarnă asfalt și pe strada VETERANILOR ,dar aceleași promisiuni deșarte electoraleeeeeee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *