VIDEO Primarul comunei Drăgușeni a ajuns din nou la DNA. „Eu nu am făcut angajări. O să vedeți că justiția o să își facă datoria”

Primarul din comuna Drăgușeni, care a fost arestat în decembrie pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, a pus în libertate de judecători, fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Eugen Nechita a venit din nou, vineri, la DNA Suceava, alături de avocata sa. El a fost prezent pentru percheziția informatică a telefonului.

„Eu nu am făcut angajări. O să vedeți că justiția o să își facă datoria. Niciodată! (n.r. nu a ajutat pe cineva să se angajeze”, a declarat Nechita la ieșirea de la DNA.

La rândul său, avocata primarului, Loredana Naida, a declarat că „percheziția informatică nu presupune mare lucru decât extracția unor date din telefon în sistemul procurorilor. Nu se dau declarații, asta e tot. Noi doar asistăm”.

Anchetatorii DNA spun însă că în cursul anului 2020, inculpatul Nechita Eugen, ar fi pretins și primit de la două persoane suma de 2.000 de euro, pentru a-și exercita influența pe care ar fi pretins că ar avea-o asupra unor factori decidenți din conducerea Sanatoriului de Neuropsihiatrie Podriga, județul Botoșani, pentru ca aceștia să dispună angajarea unei rude a persoanelor respective pe un post de asistent medical. Promisiunea făcută de inculpat nu ar mai fi fost adusă la îndeplinire, postul respectiv fiind ocupat, printr-un transfer, de către o altă persoană.

Clinică nouă în Botoșani oferă consultații și tratamente de testare gratuite pentru cicatrici, celulită și vergeturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *