Clinică nouă în Botoșani oferă consultații și tratamente de testare gratuite pentru cicatrici, celulită și vergeturi

Bella Clinic este o clinică nouă în Botoșani, dotată la cele mai înalte standarde, având o echipă de profesioniști cu multă experiență. În cadrul clinicii sunt cabinete specializate pe tratamente corporale, dermatologie estetică și podologie (pedichiură medicală).

În cadrul cabinetului de tratamente corporale sunt vizate afecțiuni precum cicatricile post chirurgicale, vergeturile, celulita fibroasă și celulita edematoasă. Tratamentele faciale sunt efectuate cu tehnologie de ultimă generație, tratând eficient afecțiuni precum cicatricile acneice și ridurile profunde.

În cabinetul de podologie (pedichiură medicală), din cadrul Bella Clinic, sunt tratate afecțiunile picioarelor și unghiilor precum: verucile plantare, ragadele, micozele, bătăturile și unghiile încarnate.

Clinică finanțată cu fonduri europene

Bella Clinic a beneficiat la sfârșitul anului 2023 de un proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate. Obiectivul principal al proiectului a fost dotarea clinicii cu cele mai noi și performante echipamente pentru tratamente corporale și faciale non-invazive.

Au fost achiziționate în cadrul proiectului echipamente cu software avansat, cu sistem bio-feed-back și sistem de diagnostic în timp real. Acestea vor fi utilizate pentru regenerarea celulelor pielii, fără efecte secundare sau timp de recuperare.

Echipamentele sunt specializate pe tratarea vergeturilor, celulitei, ridurilor profunde, a cicatricilor post chirurgicale și acneice. Cu ajutorul lor se poate obține și liftingul sânilor și abdomenului generând o remodelare corporală semnificativă.

Consultații și tratamente de testare GRATUITE

Doar în luna februarie cei interesați pot beneficia de consultații și tratamente test gratuite pentru celulită, vergeturi, cicatrici post chirurgicale sau cicatrici acneice.

Primul pas este să-ți faci o programare la Bella Clinic pentru consultația gratuită, la telefon 0743 069 853 sau pe WhatsApp.Al doilea pas, după consultație, este aplicarea tratamentului test, tot gratuit, pentru a vedea exact în ce constă procedura și primele rezultate. Apoi, în urma discuțiilor cu specialiștii Bella Clinic, vei avea la dispoziție posibilitatea de a urma cel mai potrivit și eficient tratament pentru nevoia ta specifică.

Bella Clinic este situată pe Calea Națională 89, în incinta salonului Bella.

0743 069 853

bellaclinic.ro

One thought on “Clinică nouă în Botoșani oferă consultații și tratamente de testare gratuite pentru cicatrici, celulită și vergeturi

  1. se chema sifonre de bani publici in interesul unor firme de casa de partid ! statul investeste in vergeturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *