O primărie din Botoșani s-ar fi închis în toiul zilei, ca toți ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Explicația primarului

O primărie din Botoșani s-ar fi închis în toiul zilei, ca toți ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Este vorba despre Primăria din comuna Broscăuți,  care s-ar fi închis cu ore bune înainte de finalul programului, pe 1 februarie, pentru ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Asta în timp ce mai mulți localnici ar fi așteptat zadarnic la poarta instituției.

Potrivit Antena3CNN, în mod normal, o zi de joi ar trebui să fie una activă pentru administrația locală, însă în acest caz, primăria și-a suspendat activitatea chiar de la ora 14:00. Cu toate că această acțiune ar putea părea la început lipsită de importanță, un incident ulterior a scos la iveală consecințele negative ale acestei decizii.

foto: antena3.ro

Un cetățean din comuna Broscăuți, aflat în așteptarea unor răspunsuri oficiale de la primărie privind cererea sa pentru contracte de concesiune, a ajuns la instituție în acea zi și a constatat cu surprindere că porțile erau închise și niciun angajat nu era prezent la locul de muncă.

Această situație a lăsat cetățeanul în imposibilitatea de a obține informațiile de care avea nevoie, iar frustrarea sa a crescut atunci când s-a lovit de indiferența instituției, găsind porțile închise și fără nicio explicație.

„Acum am venit, știind ca programul lor este până la ora 16, ca la orice instituție publică. Am venit să depun această petiție. Cum să intru dacă poarta la aceasta oră este închisă”, a spus cetățeanul.

Astfel, toți cei 17 angajați ai primăriei au fost invitați la masa festivă, lăsând instituția fără niciun reprezentant în timpul programului.

„Sunt plecat. Nu e nimeni. (n.r. la primărie). Suntem pe teren avem niște problemuțe cu o extindere de gaz„, a spus, pentru sursa citată, primarul.

One thought on “O primărie din Botoșani s-ar fi închis în toiul zilei, ca toți ca angajații să meargă la petrecerea unei secretare. Explicația primarului

  1. Și tipul cu petiția e răutăcios. Putea să vină cu petiția a doua zi fără să mai facă panaramă anunțând presa locală și televiziunea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *