FOTO & VIDEO Percheziții la Primăria Botoșani privind fraudarea unor concursuri de angajare! Primarul, ridicat de DNA

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție- Serviciul Teritorial Suceava au descins, vineri, dimineață în Primăria municipiului Botoșani. Anchetatorii au percheziționat biroul primarului, Cosmin Andrei.  Edilul a fost ridicat de DNA și dus la audieri.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Suceava, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, săvârșite în cursul anului 2021, de către funcționari publici în legătură cu fraudarea unor concursuri de angajare.

În cursul zilei de 02 februarie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 2 locații situate pe raza municipiului Botoșani, din care una este sediul unei instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava”, anunță procurorii DNA.

 

 

3 thoughts on “FOTO & VIDEO Percheziții la Primăria Botoșani privind fraudarea unor concursuri de angajare! Primarul, ridicat de DNA

  1. E cam jenant daca pentru asa ceva se deranjeaza DNA-ul! Oare cati dintre noi nu am incercat sa apelam la o ” pila ” pentru a obtine ceva?

  2. Hai sa fim seriosi la LOCATIVA se stie ca este fieful PNL unde Fluture a adunat toti lipitorii de afise care au lucrat pentru ei ! se stie ca orice concurs este aranjat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *