Un consilier local cere înlăturarea unui sens giratoriu din Botoșani. „E o soluție proastă. Nu ajută”

Un consilier local cere înlăturarea unui sens giratoriu din municipiul Botoșani pe motiv că este „o soluție proastă, nu ajută”, ci dimpotrivă îngreunează traficul. Consilierul local Eugen Țurcanu solicită conducerii Primăriei să înlăture sensul giratoriu de la intersecția dintre  Bulevardul Mihai Eminescu și strada Octav Onicescu și să păstreze intersecția semaforizată.

„Era un semafor care funcționa foarte bine acolo. Ați luat decizia proastă de a pune un sens giratoriu cu niște plastic. […] În fiecare dimineață este un ambuteiaj teribil acolo. Se intră pe două benzi în sensul giratoriu dinspre Bulevard, cea mai mare aglomerație e dinspre Sucevei și dinspre Primăverii. Aici intri cu două benzi și din sensul giratoriu e doar o bandă. Se blochează tot. De obicei și la ora 12.00 și la ora 14.00 și la ora 16.00 când plec acasă ambuteiajul începe undeva de la stadion sau Sala Polivalentă până în sensul giratoriu”, a spus Țurcanu.

 

One thought on “Un consilier local cere înlăturarea unui sens giratoriu din Botoșani. „E o soluție proastă. Nu ajută”

  1. la fel de greu se circulă și prin giratoriul de la capătul 1 (Primăverii cu George Enescu) sunt momente când coada de mașini e de la BCR Primăverii până la capătul 1 in giratoriu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *