Consilier local, despre botoșănenii care stau la coadă să-și plătească taxele: Modul ăla umilitor de a sta la coadă ca animalele care stau în strungă sau ca vitele care așteaptă să intre în grajd

Un consilier local din Botoșani a solicitat, în cadrul ședinței de miercuri, găsirea unor soluții astfel încât botoșănenii să nu mai stea la cozi, în frig, ca să își achite taxele. Eugen Țurcanu susține că aceștia nu optează pentru plata online a taxelor și impozitelor și atunci trebuie găsite soluții pentru ei. El este de părere că ar trebui găsit un alt spațiu provizoriu pentru botoșănenii care stau la cozi la început de an pentru a-și plăti dările.

„Dincolo de cuantumul taxelor eu mă refer la modul de colectare a taxelor, modul ăla umilitor de a sta la coadă ca animalele care stau în strungă sau ca vitele care așteaptă să intre în grajd. Chiar nu se poate găsi o soluție? Atâtea spații are municipalitatea, nu se poate să ne organizăm? Suntem în ianuarie, să nu mai ținem oamenii ăia afară la minus șapte, opt, zece grade ca să plătească taxele și impozitele locale. Frate, dacă atât pot oamenii ăștia hai să îi disciplinăm să plătească undeva, într-un hol, la Polivalentă, la Stadion. Sunt atâtea spații unde ar putea să plătească dările la stat”, a precizat Eugen Țurcanu.

Totodată, consilierul local susține că aplicația primăriei pentru plata taxelor funcționează cu sincope, iar pe ghișeul.ro mulți nu știu cum să plătească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *