O instituție din Botoșani, nominalizată pentru „Cea mai digitalizată instituție”

dgaspc botosaniO instituție din Botoșani a fost nominalizată la categoria „Cea mai digitalizată instituție”, în cadrul Galei Regista 2024, care va avea loc pe 1 februarie. Este vorba despre Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului „DGASPC) Botoșani care va „lupta” pentru premiul de la această categorie cu Administrația Domeniului Public Sector 2, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor și Spitalul Universitar de Urgență București.

Evenimentul își propune să aducă recunoaștere instituțiilor publice din România pentru progresul digital din anul anterior. Instituțiile nominalizate la Gala Regista sunt selectate în funcție de datele disponibile în platforma Regista privind funcționalitatea în condiții reale a modulelor pentru digitalizare relevante pentru fiecare dintre categorii.

În cadrul dezbaterilor din acest an, experți recunoscuți și reprezentanți ai autorităților publice vor discuta despre stadiul proiectelor și infrastructurii pentru digitalizare și impactul lor social, dar și despre potențialul extraordinar pe care îl are digitalizarea în sistemul de educație și în cel medical. Publicul este invitat să se alăture evenimentului și este așteptat cu premii în valoare de 20.000 RON, dar și un moment artistic excepțional la finalul Galei.

Centura Botoșaniului, „ciuruită” de gropi. „Efectiv devin catastrofale pentru unii oameni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *