Un botoșănean beat criță a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă. Motivul pentru care a fost amendat de polițiști

accident de bicicleta la Todireni- BotosaniUn botoșănean beat criță a ajuns la spital după ce a căzut de pe bicicletă. Acesta se deplasa luni un drum comunal de pe raza localității sucevene Volovăț. Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, acesta s-a dezechilibrat și a căzut pe sol de pe bicicletă, provocându-și astfel leziuni fizice minore.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, care l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Municipiului Rădăuți, unde a fost diagnosticat cu traumatism pumn drept, nefiindu-i pusă viața în pericol.

Totodată, botoșăneanul a fost testat de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional pentru conducerea unei biciclete sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporal din culpă.

VIDEO Două femei din Botoșani au văzut moartea cu ochii după ce s-au izbit cu mașina într-un copac. Cum s-a produs accidentul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *