VIDEO Două femei din Botoșani au văzut moartea cu ochii după ce s-au izbit cu mașina într-un copac. Cum s-a produs accidentul

Două femei din Botoșani au văzut moartea cu ochii după ce s-au izbit cu mașina într-un copac. Cele două se aflau în autoturismul care a luat foc, marți dimineață, la Zăicești. Șoferița care conducea autoturismul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar mașina s-a oprit direct în copac. La scurt timp, autoturismul a luat foc, dar din fericire cele două femei, de 65 și 40 de ani, au reușit să iasă singure din el, la timp.

Pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au intervenit cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, dar și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

„Aceștia au constatat că cele două persoane erau ieșite din autoturism și că mașina ardea în totalitate, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani. Victimele erau conștiente, au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *