Armata Română face angajări masive în trupele speciale! Iată ce calități trebuie să aibă candidații

Vești bune pentru românii care visează să aibă o carieră în Armata Română. Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” din Bacău angajează soldați și gradați profesioniști în specialitatea parașutiști-comando, dar și în alte specialități. Procesul de selecție se derulează de-a lungul întregului an.

Armata Română face angajări masive în trupele speciale! Potrivit reprezentanților instituției, procesul de selecție se derulează pe tot parcursul anului 2024.

Condițiile minime de participare pentru cei care vor să ocupe un astfel de post în Armata Română sunt:

– cetățenie română și domiciliul stabil în România;

– vârsta între 18 ani împliniți la data începerii programului de instruire și cel mult 45 la data finalizării programului de instruire;

– absolvent al ciclului inferior liceal (10 clase);

– cunoștințe elementare de limba engleză

– Condiție fizică bună.

Batalionul 53 Comando „Smaranda Brăescu” este încadrat cu luptători atent selecționați și antrenați, astfel încât să facă față efortului fizic și psihic prelungit, în medii solicitante, aceștia fiind capabili să opereze în condiții ostile extreme.

Modalitatea de operare a structurilor comando presupune inserție terestră, aeriană și în mediul maritim.

Cei care vor să afle informații suplimentare despre condițiile de angajare pot să meargă la sediul Batalionului 53 Comando „Smaranda Brăescu” din Bacău, unde reprezentanții instituției le vor răspunde la toate întrebările, potrivit RomaniaTV

Tânăr de 23 de ani, încătușat pe o stradă din municipiul Botoșani, în plină zi, după un apel telefonic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *