Tânăr de 23 de ani, încătușat pe o stradă din municipiul Botoșani, în plină zi, după un apel telefonic

arestat cu catuse pe mainiUn tânăr din Botoșani, care avea un comportament ciudat și tulbura linistea și ordinea publică, a fost încătușat de polițiștii locali, în plină zi. S-a întâmplat pe 26 ianuarie, când, în jurul orei 15:40, ca urmare a unei sesizări telefonice, cu privire la manifestările ciudate ale unui tânăr care tulbura liniștea publică, o patrulă a Poliției Locale s-a deplasat pe str. Tudor Vladimirescu nr. 5 din municipiul Botoșani.

La fața locului polițiștii locali au constatat că aspectele sesizate se confirmă, un bărbat în vârstă de 23 ani, ce prezenta un comportament specific persoanelor aflate sub influența unor substanțe psihoactive, tulbura liniștea publică, creând un sentiment de nesiguranță cetățenilor.

Deoarece acesta a devenit agresiv, polițiștii locali au fost nevoiți să-l imobilizeze prin încătușare, fiind solicitat și sprijinul unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Polițiștii locali au dispus sancționarea contravențională a numitului B.G. cu amendă în cuantum de 500 lei potrivit prevederilor legii nr. 61/1991, de asemenea a fost condus la U.P.U. – Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru tratament de specialitate”, susțin reprezentanții Poliției Locale Botoșani.

FOTO & VIDEO Microbuz din Botoșani implicat într-un accident cu trei victime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *