Grozăvia unui tânăr din Botoşani. Poliţiştii şi-au pus mâinile în cap după ce l-au oprit în trafic

Un tânăr din judeţul Botoşani a dat dovadă de inconştienţă maximă în momentul în care a urcat la volan, Acesta a fost prins conducând cu 127  kilometri/oră în localitate şi a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor. Mai grav este că, la momentul respectiv, botoşăneanul avea permisul de conducere suspendat.

Poliţiștii din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce desfășurau activități de patrulare pe DN 17, pe raza localităţii Frasin, cu maşina radar, au observat că din sens opus circulă un autoturism cu viteza de 127 km/h (+77 km/h).

S-a procedat la efectuarea semnalelor semnalelor acustice și luminoase pentru oprire, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea. Polițiștii au intrat în urmărirea vehiculului reușind oprirea acestuia la ieșirea din localitatea Frasin.

La volan a fost identificat un bărbat de 23 ani din orașul Darabani, judeţul Botoșani, care a prezentat pentru control cartea de identitate precum și documentele autoturismului.

La verificarea în baza de date s-a stabilit faptul că șoferul a fost posesor al permisului de conducere, care a fost însă anulat printr-o sentință penală din anul 2022, iar autoturismul figurează cu măsura sechestrului.

Botoşăneanul a fost testat cu aparatul alcooltest valoarea rezultată fiind negativă.

„S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată, faptă prev. şi ped. de art. 335 alin.2 din C.P. A fost întocmit procesul verbal de contravenție, pentru încălcarea prevederilor art. 102 alin. 4 lit a și 100 alin. 1 pct. 6 din OUG 195/2002, aplicându-se amenzi în valoare de 3.495 lei. De asemenea, vehiculul a fost imobilizat”, susţine IPJ Suceava.

Tânără din Botoșani, studentă la Medicină, care a devenit dintr-o fată sfioasă un lider al studenților. „M-am îndrăgostit foarte tare de acest oraș”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *