Mesaje pline de regret după moartea medicului botoșănean Nicușor Curteanu. „A fost un om deosebit, un adevărat profesionist și un reper pentru cei tineri, aflați la început de drum”

Moartea medicului botoșănean Nicușor Curteanu, fost director al Serviciului Județean de Ambulanță, a îndoliat Botoșaniul. Medicul a fost găsit căzut în casă de soție, care a cerut ajutor prin 112. Din păcate, colegii nu au mai reușit să-i repornească inima.

„Vestea ne-a lăsat fără cuvinte….. A fost un om deosebit, un adevărat profesionist și un reper pentru cei tineri, aflați la început de drum. Pompierii botoșăneni împărtășesc durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei, dar și colegilor din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Dumnezeu să îl țină în lumină și să îi aline pe cei apropiați”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

De asemenea, colectivul Ambulanța Botosani iși exprimă regretul si profunda tristețe pentru trecerea in neființă a colegului lor.

„Gândurile noastre se indreaptă spre familia, prietenii si toți cei apropiați domniei sale. Dr.Nicușor Curteanu a fost un medic cu o personalitate deosebită, un bun coleg si prieten. Disparitia lui lasă un mare gol in inimile noastre, a tuturor colegilor din Ambulanța. In aceste momente de adâncă tristețe, transmitem indoliatei familii si tuturor celor apropiati sufletului său, intreaga noastră compasiune si sincere condoleanțe! Nu te vom uita nicioadată Domnule Doctor”, este mesajul acestora.

Nicușor Curteanu a absolvit Facultatea de Medicină în cadrul Universității de Medicină din Iași, apoi a devenit Doctor în Științe Medicale, în cadrul aceleiași Universități. Curteanu a fost medic stagiar, la Spitalul Universitar ”Sf. Spiridon” din Iași, director adjunct de Strategie și management la Direcția de Sănătate Publică Botoșani, iar apoi medic primar la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani, unde ulterior a devenit director.

Medicul Nicușor Curteanu a fost găsit fără suflare de soția sa. Colegii nu au reușit să-i repornească inima. „Cred că e cel mai cumplit lucru să ajungi să îți resuscitezi un coleg”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *