FOTO Incendiu într-o comună din Botoșani! Un bătrân a fost intoxicat cu fum

Un incendiu violent a izbucnit, luni, într-o gospodărie din localitatea Copălău, unde o anexă a luat foc. Bătrânul care locuia acolo a observat flăcările și încercat să le stingă, dar nu a reușit.

„Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi și Detașamentului Botoșani, dar și cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Copălău, au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere. Aceștia au constatat că întreaga construcție era cuprinsă de flăcări și au acționat rapid pentru ca incendiul să nu ajungă la două case și două anexe”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean i-a acordat ajutor medical proprietarului, în vârstă de 70 de ani, deoarece s-a intoxicat ușor cu fum. Ulterior, acesta a refuzat transportul la spital.

Cel mai probabil, evenimentul a fost provocat de jarul căzut din sobă, pe materialele textile din apropiere.

Când va fi înmormântată Andra, tânăra moartă în accidentul cumplit de la Botoșani. „Prea repede și prea neașteptată a fost despărțirea dintre noi!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *