Când va fi înmormântată Andra, tânăra moartă în accidentul cumplit de la Botoșani. „Prea repede și prea neașteptată a fost despărțirea dintre noi!”

Tânăra moartă în accidentul rutier care a avut loc duminică seară, Andra Buliga Lucescu, avea doar 25 de ani. Ea a murit, iar soțul ei și celălalt șofer au fost răniți în urma coliziunii dintre două mașini, pe drumul european E58, între Baisa şi Vlădeni.

Andra va fi înmormântată pe 24 ianuarie, la ora 11.00. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost depus la Biserica Penticostală Betania din Cătămărăști Deal. Luni și marți vor fi seri de priveghi.

„Oricâte cuvinte am așterne pe hârtie, toate rămân reci și apăsătoare, în fața durerii nemărginite! Prea repede și prea neașteptată a fost despărțirea dintre noi! Te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată!”, este mesajul transmis de familie.

Andra Miriam Buliga Lucescu lucra la un cabinet notarial din Bucecea, iar șefa sa o aprecia enorm. Emanuela Iftime ne-a declarat că este o pierdere uriașă atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

Era unul dintre cei mai frumoși copii pe care i-am întâlnit, un suflet extraordinar, un om atât de bun! Nu am tratat-o ca pe un angajat, eu am iubit-o din tot sufletul meu. Iubea cu disperare cățeii. Nu pot să înțeleg cum a plecat. Astăzi trebuia să mergem să vaccinăm și să sterilizăm niște căței, că asta făceam noi în afara programului. O pierdere uriașă este puțin spus. Orice pierdere este tragică, dar pentru că noi țineam la ea e ceva de nedescris. Era tânără, frumoasă, extraordinar de deșteaptă, la birou era extraordinar de deșteaptă și un om cu un suflet cum rar găsești”, mărturisește șefa Andrei.

Cum s-a produs nenorocirea

Din primele informații, accidentul s-a produs într-o curbă la dreapta, când șoferul unui autoturism Audi, un tânăr de 21 de ani, din Avrămeni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal într-un alt autoturism, Volkswagen Passat.

Tânăra de 25 de ani era cu soțul în mașina VW Passat, ambii fiind din Călineşti- Bucecea. De altfel, soțul era cel care conducea autoturismul, fiind rănit în urma impactului. La spital a ajuns soțul femeii, dar și șoferul vinovat de producerea accidentului.

Polițiștii fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *